Schilderwerk

Bij Housecare Service zorgen we er graag voor dat jouw woning in topconditie blijft. We komen daarom ook je kozijnen en ander houtwerk schilderen.
Lees verder

Onderhoudsbeurt schilderwerk

Het schilderwerk van je woning heeft veel te verduren onder de Nederlandse weersomstandigheden. Goed onderhouden schilderwerk zorgt voor een betere conditie van het houtwerk en het zorgt natuurlijk voor een verzorgde uitstraling.

Laat het schilderwerk eenmalig bijwerken of kies voor een onderhoudscontract. Met een onderhoudscontract voor je schilderwerk wordt je woning eens in de 5 jaar volledig in de verf gezet en regelmatig onderhouden. Zo hoef je zelf niet meer naar het schilderwerk van je woning om te kijken. Je hoeft dit schilderwerk niet in één keer te betalen; je kunt ervoor kiezen om gespreid te betalen. Je betaalt dan 5 jaar lang een vast bedrag per maand (onder voorbehoud van BTW wijzigingen).

Je huis laten schilderen

Heb je interesse in onze schilderdienst? Dan laten wij onze ervaren schilder bij jou langskomen om je wensen te bespreken. Daarna ontvang je binnen enkele dagen geheel vrijblijvend een offerte van ons voor het schilderen van je woning.

binnenschilder

Onderhoud schilderwerk en glasbewassing in één

Kies je voor een periodiek schilder abonnement? Dit wordt altijd afgesloten in combinatie met glasbewassing. Voor de glasbewassing komen we minimaal 4 keer per jaar bij je langs dus het schilderwerk wordt ook regelmatig gecontroleerd. Wanneer onderhoud of reparatie vereist is zal onze huisschilder hier snel van op de hoogte worden gebracht. Kans op houtrot is hierdoor een heel stuk kleiner.

Zo kun je er van op aan dat je woning er steeds goed onderhouden bij staat. Ook heb je het onderhoud aan je woning onder één dak, bij een erkend bedrijf met vertrouwde medewerkers.

schilderwerk aan huis

Wat kun je verwachten van het schilder abonnement?

  • Het schilder abonnement is zowel voor particuliere als zakelijke klanten.
  • Binnen de 5 jaar kun je jaarlijks één keer gebruik maken van een kleine onderhoudsbeurt. Hierbij kunnen kleine reparaties aan het schilderwerk worden gedaan.
  • Wij werken met een uitstekende kwaliteit verf van het merk Sigma, deze gaat gegarandeerd 5 jaar mee.
  • Stel dat het nodig is om toch eerder dan om de 5 jaar een uitgebreide schilderbeurt uit te voeren, dan wordt hiervoor in overleg met jou een oplossing gezocht.
  • Je kunt er ook voor kiezen om je pand eenmalig door ons te laten schilderen. Hiervoor geldt geen gespreide betaling, maar ontvang je na afloop een factuur.
  • Als jij en je buren een schilder abonnement bij ons afnemen, krijgen jullie beiden een korting.
schilderen kozijn

Ook binnenschilderwerk, behangwerk of ramen vervangen

Naast buitenschilderwerk kun je bij ons ook terecht voor binnenschilderwerk, zowel muren als houtwerk, of behangwerk. Als je dit in de wintermaanden uit laat voeren profiteer je van onze scherpe wintertarieven. We kunnen zelfs een nieuw raam zetten of een bestaand raam vervangen. Dus mocht je een scheur in je raam hebben of een lek thermopane raam, dan kun je contact met ons opnemen om deze te laten vervangen.

Offerte aanvragen

Nog vragen?

Over de offerte

  • De offerte die je van ons krijgt zal voor normaal schilderwerk onder normale omstandigheden zijn, zonder verborgen gebreken. Het kan namelijk zo zijn dat als wij aan de eerste onderhoudsbeurt beginnen we tegen onvoorziene omstandigheden aan lopen. Mocht dit zo zijn dan zal in overleg met jou bepaald worden tegen welke kosten we het kunnen herstellen.
  • Bij verhuizing krijg je van ons een eindafrekening. Of je abonnement kan worden overgenomen door de nieuwe bewoners. Mocht je om een andere reden tussentijds opzeggen, dan ontvang je van ons ook een eindafrekening.
  • De maandprijzen blijven die 5 jaar hetzelfde. Daarna zal opnieuw een offerte worden uitgebracht. Het vaste maandbedrag is exclusief BTW, de BTW kosten kunnen wel variëren.