Garagedeuren reinigen

Garagedeuren hebben door het jaar heen heel wat te verduren. Regelmatig onderhoud aan je garagedeur draagt bij aan een langere levensduur.
Lees verder

Garagedeuren hebben door het jaar heen heel wat te verduren. Blootstelling aan een enorme hoeveelheid regen of windstoten kan leiden tot rotte of roestige plekken op je garagedeuren. Regelmatig onderhoud aan je garagedeur draagt bij aan een langere levensduur. Wij bieden dan ook de optie om regelmatig je garagedeuren te komen reinigen, want dit deel van je garagedeur onderhoud mag je zeker niet vergeten.

Werkwijze garagedeuren reinigen

Elke garagedeur is anders en zo vereist elke deur dus z’n eigen reinigingsmethode. Onze vakkundige medewerkers weten precies hoe ze iedere soort garagedeur kunnen onderhouden. Hierbij kun je denken aan het schoonmaken en oppoetsen van de verf- of laklaag. Je zult zien dat je garagedeur blijft stralen, hoe oud die ook is en wat die ook te verduren heeft gehad.

Onze medewerkers weten precies hoe ze het garagedeur onderhoud aan moeten pakken en hebben voor elk type deur het juiste gereedschap en schoonmaakmiddel in huis.

garagedeur reinigen
garagedeur reinigen

Garagedeur onderhoud

Onze medewerkers controleren ook regelmatig andere delen van je garagedeuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de geleidingsrail, de looprollen en de motorrail. Al deze onderdelen zullen schoon en soepel moeten blijven om de garagedeur goed te laten functioneren.

Viezigheid zoals bladeren, zand en stof in de looprails kan ervoor zorgen dat de deur niet meer in één vloeiende beweging open gaat, maar dat de deur als het ware een beetje stottert. Goed en regelmatig onderhoud aan deze onderdelen zorgt ervoor dat jouw garagedeur extra lang meegaat. Niet alleen functioneel, maar ook als visitekaartje van je huis. Dat moet er natuurlijk netjes uit zien.

Garagedeur laten reinigen? Sluit een onderhoudsabonnement af

Zie jij het niet zitten om zelf op regelmatige basis jouw garagedeuren schoon te maken en te controleren? Sluit dan heel eenvoudig een onderhoudsabonnement af bij Housecare Service. Glimmende en soepele garagedeuren gegarandeerd! Bekijk ook welke diensten wij nog meer aanbieden en sluit eventueel heel handig en voordelig een gecombineerd onderhoudsabonnement af.

Offerte aanvragen

Eenmalig of periodiek? Je ontvangt een offerte op maat.

Nog vragen?

Bel ons als je nog meer wil weten.

Whatsapp ons