Schilder abonnement

Met het onderhoudscontract voor schilderwerk wordt je woning bij aanvang van het abonnement volledig in de verf gezet en vervolgens regelmatig onderhouden.
Lees verder

Periodiek schilder abonnement

Naast het eenmalig bijwerken van schilderwerk kun je bij Housecare Service ook kiezen voor een onderhoudsabonnement. Met een onderhoudscontract voor schilderwerk wordt je woning bij aanvang van het abonnement volledig in de verf gezet en vervolgens regelmatig onderhouden. Zo hoef je zelf niet meer naar het schilderwerk van je woning om te kijken. Je hoeft dit schilderwerk niet in één keer te betalen; je kunt ervoor kiezen om gespreid te betalen. Je betaalt dan 5 jaar lang een vast bedrag per maand (onder voorbehoud van BTW wijzigingen).

Onderhoud schilderwerk en glasbewassing in één

Kies je voor een periodiek schilder abonnement? Dit wordt altijd afgesloten in combinatie met glasbewassing. Voor de glasbewassing komen we minimaal 4 keer per jaar bij je langs dus het schilderwerk wordt ook regelmatig gecontroleerd. Wanneer onderhoud of reparatie vereist is zal onze huisschilder hier snel van op de hoogte worden gebracht. Kans op houtrot is hierdoor een heel stuk kleiner.

Met dit schilderplan kun je er van op aan dat je woning er steeds goed onderhouden bij staat. Ook heb je het onderhoud aan je woning onder één dak, bij een erkend bedrijf met vertrouwde medewerkers.

Schilderwerk

Wat kun je verwachten van het schilder abonnement?

  • Het schilder abonnement is zowel voor particuliere als zakelijke klanten.
  • Binnen de 5 jaar kun je jaarlijks één keer gebruik maken van een kleine onderhoudsbeurt. Hierbij kunnen kleine reparaties aan het schilderwerk worden gedaan.
  • Wij werken met een uitstekende kwaliteit verf van het merk Sigma, deze gaat gegarandeerd 5 jaar mee.
  • Je kunt er ook voor kiezen om je pand eenmalig door ons te laten schilderen. Hiervoor geldt geen gespreide betaling, maar ontvang je na afloop een factuur.
  • Als jij en je buren een schilder abonnement bij ons afnemen, krijgen jullie beiden een korting.

Offerte aanvragen

Interesse in het schilder abonnement? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het schilder onderhoudscontract, beantwoorden wij die graag.

Over de offerte voor het schilderplan

  • De offerte die je van ons krijgt zal voor normaal schilderwerk onder normale omstandigheden zijn, zonder verborgen gebreken. Het kan namelijk zo zijn dat als wij aan de eerste onderhoudsbeurt beginnen we tegen onvoorziene omstandigheden aan lopen. Mocht dit zo zijn dan zal in overleg met jou bepaald worden tegen welke kosten we het kunnen herstellen.
  • De maandprijzen van een schilder abonnement blijven 5 jaar hetzelfde. Daarna zal opnieuw een offerte worden uitgebracht. Het vaste maandbedrag is exclusief BTW, de BTW kosten kunnen wel variëren.
  • Bij verhuizing krijg je van ons een eindafrekening. Of je abonnement kan worden overgenomen door de nieuwe bewoners. Mocht je om een andere reden tussentijds opzeggen, dan ontvang je van ons ook een eindafrekening.
“We hebben ons huis door Housecare laten schilderen. Perfect werk geleverd, wij zijn zeer tevreden. Samenwerking met schilders was goed en gezellig.”
Nanda Palinckx
“Alle buitenkozijnen netjes en strak geverfd, vriendelijke en professionele mannen. Zeker een aanrader. Ook voor glasbewassing.”
Stephanie Nouws
“Offerte, uitvoering, advies en factuur netjes en snel.”
Mr. Vos
Vorige
Volgende
Whatsapp ons