Zonnepanelen plaatsen

Wil je zonnepanelen plaatsen? Met onze professionele zonnepaneleninstallatie zorgen wij ervoor dat jouw zonnepanelen optimaal functioneren en jij maximaal bespaart op je energierekening.
Lees verder

Zonnepanelen plaatsen en installeren

Bij het plaatsen van de zonnepanelen verzorgen wij de installatie van A tot Z. Hiervoor bundelen we onze krachten met die van Goedvoorjehuis. Samen met hen hebben we het plaatsen van zonnepanelen als dienst opgezet om door te groeien op het gebied van vergroening.

Door zonnepanelen te installeren vang je zonlicht op, dat vervolgens wordt omgezet in bruikbare groene energie. Om het opgevangen zonlicht om te zetten in bruikbare energie heb je ook een omvormer nodig. Deze omvormer is aangesloten op een aparte groep in de meterkast. Dit kan betekenen dat bij aanschaf van zonnepanelen de meterkast aangepast moet worden. Wij werken met de omvormers en optimizers van het wel bekende SolarEdge, één van de koplopers in de markt met betrouwbare producten.

Indien gewenst kun je ook toegang krijgen tot de app van het systeem. Hierin kun je makkelijk zien wat je opwekt.

De kosten van het installeren van zonnepanelen varieert van huis tot huis en hangt voornamelijk af van het aantal benodigde panelen. Om vooraf een overzicht te krijgen wat de aanleg van zonnepanelen kost, kun je bij ons altijd een offerte aanvragen.

Housecare Service

goed voor je huis

Aanvraag offerte zonnepanelen plaatsen

Door een vrijblijvende offerte aan te vragen en hiermee uw gegevens achter te laten, nemen wij spoedig contact met je op. Wij zullen dan je eigen wensen, verbruik en toekomstige verbruiksplannen zoals een airco, waterpomp of elektrische auto met je bespreken.

Op basis hiervan zullen wij een berekening maken met daarin de hoeveelheid zonnepanelen die je daadwerkelijk nodig hebt. Met die gegevens ontvang je een vrijblijvend leg-plan met 3d tekeningen en specificaties van het aangeboden systeem.

Wil je liever direct een inspectie inplannen, dan komen wij graag vrijblijvend bij je langs. Ter plekke kijken wij dan direct naar je meterkast, waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels dienen te lopen binnen uw woning of object.

Zonnepanelen laten plaatsen

Door ons te plaatsen zonnepanelen

Vraag je bij ons een offerte aan met een persoonlijk op maat gemaakt plan voor je zonnepanelen? Dan zie je dat wij werken met de Jinko Tiger Neo N-Type All Black 420WP zonnepanelen. Wij werken alleen met dit type zonnepaneel, omdat deze voldoet aan onze kwaliteitseisen.
Omdat wij maar met 1 soort panelen werken, zijn wij gespecialiseerd in de installatie ervan. Én kunnen wij onze garanties daardoor beter waarborgen en waarmaken.

Deze volledig zwarte zonnepanelen hebben maar één kristal, waar andere zonnepanelen meerdere kristallen hebben. Kort uitgelegd houdt dit in dat elektronen binnen één kristal beter kunnen bewegen dan bij meerdere kristallen, waar botsingen voorkomen. Het werken met één kristal zorgt dus voor een hoger rendement.

Wij plaatsen niet alleen zonnepanelen; wij plaatsen standaard ook vogelwering op de zonnepanelen en kunnen de zonnepanelen ook reinigen. Meer over deze diensten kun je nalezen op zonnepanelen reinigen en vogelwering plaatsen.

Zonnepanelen opbrengst

Zonnepanelen plaatsen is een goede investering. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je huis wordt meer waard en je bespaart op de energiekosten. Hiermee kun je de investering terugverdienen.

De terugverdientijd hangt af van de systeem capaciteit en je energieverbruik. Het is per situatie verschillend, maar je investering kun je al vanaf 5 jaar terug verdienen. Zo produceert een zonnepaneel met een vermogen van 420 Wp gemiddeld 357 kWh elektriciteit per jaar.

De prestaties zijn niet alleen afhankelijk van het aantal panelen, maar ook van de richting van hun locatie (bijvoorbeeld zuid) en de hellingshoek.

Voor meer advies kun je altijd contact met ons opnemen.

Interesse in deze dienst? Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug met meer informatie.

Offerte aanvragen

Wil je zonnepanelen plaatsen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over het plaatsen van zonnepanelen? Stel ze gerust.

Whatsapp ons