Kalk verwijderen

Kalk verwijderen

Bij kalkaanslag denken we regelmatig aan de badkamer of aan drinkglazen. Maar kalkaanslag op de ramen bestaat ook. Niets is zo vervelend als een hardnekkige kalkaanslag op de ramen van je woning of bedrijfspand. Je kunt niet meer goed door de ramen kijken en er zit een lelijke witte was over de ramen heen. Dit belemmert de natuurlijke lichtinval. De vakkundige medewerkers van Housecare Service komen met alle plezier bij je langs om jouw ramen weer te laten schitteren.

Kalk verwijderen

Kalk verwijderen: laat jouw ramen schitteren

Met schone ramen creëer je een fijne woon- of werkomgeving. Vieze ramen voorzien van een kalkaanslag belemmeren de natuurlijke lichtinval. Toch is kalkaanslag op je ramen moeilijk te voorkomen. Regenwater, maar ook water dat uit je kraan loopt en je dus gebruikt voor schoonmaken, bestaat altijd voor een deel uit kalk. De hoeveelheid kalk in het water verschilt zelfs per regio en zo heeft iedereen in meer of mindere mate last van kalkaanslag. De vorming van kalkaanslag is een traag proces, maar om te voorkomen dat deze aanslag hardnekkig wordt, raden wij aan om je ramen regelmatig kalkvrij te laten maken. Maak dus gebruik van onze service ‘kalk verwijderen’ voor een mooie uitstraling van jouw huis of bedrijfspand.

Unieke service zonder verdere zorgen

Een unieke service en de beste kwaliteit staat centraal bij Housecare Service. Een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten is ontzettend makkelijk en je betaalt gemakkelijk met een automatische incasso. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over de vervelende kalkaanslag op de ramen van jouw woning of bedrijfspand.

Ook als je ergens anders, bijvoorbeeld in de badkamer, last hebt van kalkaanslag, dan kunnen wij deze werkzaamheden natuurlijk ook meteen van je overnemen. Want of het nu op de ramen zit of in de badkamer, wij kunnen de kalk verwijderen!

Offerte op maat

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en over onze service kalk verwijderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag meteen een offerte aan.

Offerte aanvragen