Glasbewassing

Om je ramen weer te laten blinken komt Housecare Service graag bij je langs. We wassen de ramen aan de buitenkant en, indien gewenst, ook aan de binnenzijde van je woning.
Lees verder

Voordelen glasbewassing

In de moderne architectuur wordt steeds meer gebruik gemaakt van glas. Het reinigen van glas kan echter een lastig karwei zijn omdat glas in woningen en bedrijfspanden vaak verwerkt is op moeilijk bereikbare plekken. Met behulp van moderne ladders, telescoopsystemen en osmosetechnieken kunnen onze gespecialiseerde medewerkers alle ogenschijnlijk onbereikbare plekken bereiken. Wij komen je ramen graag op een veilige en verantwoorde manier reinigen, zodat je woning of bedrijfspand er weer prachtig uitziet en de ramen meer licht doorlaten. Bovendien heeft periodieke glasbewassing een positief effect op de levensduur van je ramen en kozijnen.

Onze werkwijze

Onze gespecialiseerde medewerkers komen graag bij je langs voor een eerste glasreiniging. Je zult zien dat we altijd tot 100% resultaat uitkomen. Vervolgens bespreken we samen hoe vaak glasbewassing van je woning of bedrijfspand nodig is voor blijvend schone ramen. Dit hangt bijvoorbeeld af van de ligging. Zo worden ramen op het westen over het algemeen sneller vuil dan ramen op het oosten omdat neerslag en wind in ons land meestal vanuit het westen komt.

glasbewassing
dakkapel reinigen

Ramen wassen bovenverdieping?

Bij hoge ramen wordt vaak gebruik gemaakt van telescoop glasbewassing. Met een lange uitschuifbare telescoop kun je ramen wassen zonder op een ladder te hoeven staan. Telescoop glasbewassing is veiliger en sneller dan werken met een ladder. Je hoeft namelijk niet steeds de ladder te verplaatsen en je staat stevig met beide benen op de grond.

Offerte aanvragen

Verzekerd zijn van periodieke glasbewassing voor de ramen aan de buiten- en/of binnenzijde van je woning?

Nog vragen?

Wij adviseren je graag. Bel ons met al je vragen.

“Ik ben tevreden over de geleverde diensten. De melding per mail dat de glazenwasser komt, kaartje in de brievenbus dat hij geweest is vind ik geweldig. Zeer professioneel!”
F.M.H.M. van Gils
“Ik vind dat jullie netjes werken, mijn ramen en kozijnen zien er mooi uit als jullie geweest zijn.”
Anoniem
“Het is de eerste keer dat ze bij ons de ramen en het houtwerk hebben schoon gemaakt en daar zijn wij tevreden over.”
J. Gelens
Vorige
Volgende